100% MAATWERK

IN BELGIË GEPRODUCEERD

5 JAAR GARANTIE

Dressing online ontwerpen

We leven in wondere tijden, zeker nu een dressing ontwerpen gewoon online kan. Via de configurator van Woodiy kan je je dressing online ontwerpen en pas je het helemaal aan de ruimte aan. Ook het interieur van de dressing kan je helemaal afstemmen op je wensen en de kleuren kies je gewoon zelf.

Benieuwd of we je nieuwe kast kunnen maken?

Eenvoudig een dressing ontwerpen via de online configurator

Wij hebben een eenvoudige configurator waarmee het mogelijk is om stap voor stap je kleerkast online te configureren. Hierdoor kan je de dressing perfect inbouwen, ook wanneer schuine hoeken of opengaande deuren een normale setting bemoeilijken. Schuine muren zijn daarbij geen probleem, ongeacht of ze nu links, rechts, boven of onder zitten. Je geeft gewoon even de gewenste afmetingen door en je kan de dressing ontwerpen online verderzetten. Heb je hier hulp bij nodig? Bekijk dan onze meet- en montage-instructies.

Dressing ontwerpen en online bestellen

Voor de eerder eenvoudige dressings, namelijk deze die we netjes tussen 2 rechte muren inpassen, krijg je meteen de prijs te zien. Bij deze standaardmodellen kan onze online tool eenvoudig de prijzen inschatten. Wanneer er echter schuine hoeken zijn, is de prijs van veel meer factoren afhankelijk en dan stellen we een offerte op maat voor je op. Je kan dan nog steeds je dressing op maat online configureren, maar vervolgens moet je persoonlijke gegevens achterlaten zodat we een offerte voor je maken. Gelukkig reageren we snel en helpen we je vrijwel meteen verder.

Snelle en goede dienstverlening

Alle dressings die wij maken, voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Dit kunnen wij garanderen doordat we de kleerkasten en dressings in ons eigen atelier produceren. Ze zijn bovendien eenvoudig monteerbaar en ze komen met 5 jaar garantie. Omdat we alles op maat maken, bedraagt de gemiddelde levertijd 3 tot 5 weken. Soms lukt het ons echter sneller.

Hulp bij de dressing op maat online configureren

Lukt het niet helemaal goed om de kleerkast online te configureren? Dan helpen we je graag telefonisch verder via 050 605 401. Ook wanneer je bijvoorbeeld een inloopkledingkast online wil ontwerpen, raden we aan om ons even een schets toe te sturen. Wij ontwerpen de dressing of kleerkast dan voor jou en doen het nodige, voorbereidende werk. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Ook interessant:

Kast op maat | Kastenconfigurator | Dressoir op maat