100% MAATWERK

IN BELGIË GEPRODUCEERD

5 JAAR GARANTIE

Dressoir op maat

Ben je op zoek naar een dressoir dat op maat van jouw ruimte wordt ontworpen? Dan levert Woodiy jou de perfecte oplossing. Met ons handige ontwerpsysteem maak jij zelf de beslissingen en krijg je een dressoir dat volledig gemaakt is op maat van jouw wensen.

Benieuwd of we je nieuwe kast kunnen maken?

Ontwerp jouw eigen dressoir op maat via de configurator

Een dressoir is onmisbaar in iedere woning. Deze lage kast is de perfecte opbergruimte voor tafellinnen, eetwaren, kleine huisraad en nog veel meer. Bij Woodiy heb je de mogelijkheid om een dressoir volledig op maat te laten maken, zodat je de opbergruimte krijgt die je écht nodig hebt. Binnen de configurator kies je voor “lage kast” om een dressoir op maat te gaan ontwerpen. Je geeft de afmetingen door. Vervolgens besluit je welke modules je wenst. Wil je een open kast of heb je liever lades of een leggedeelte met plankjes? Aan de hand van de 3 gratis kleurstalen besluit je welke (materiaal)kleur je wenst voor de deurtjes. Vervolgens plaats je de handvaten in de configurator.

Stel je vragen over het ontwerpproces

Heb je vragen tijdens het ontwerpen van jouw dressoir op maat? Of heb je specifieke wensen, zoals het realiseren van een ophangsysteem voor de lage kast? Contacteer Woodiy voor meer informatie. Je bereikt ons via 050 605 401.

 

Bekijk ook eens:

Kastenconfigurator | Kastdeuren op maat | Wandkasten op maat