Tijdelijk 10% korting op ons volledig assortiment. Gebruik kortingscode WOODIY
Gemakkelijk monteerbaar
Kast op maat online te bestellen
Gratis stalen aan te vragen

Onze inbouwkasten op maat zijn perfect om tussen twee muren in te bouwen. We bieden zelfs deskundige oplossingen aan om inbouwkasten op maat te plaatsen tussen muren met schuine hoeken. Hierbij zijn er altijd verschillende configuraties mogelijk en kies je zelf hoe de inbouwkast moet worden opgebouwd. Zo krijg je altijd de indeling die jij voor ogen hebt.

Benieuwd of we uw nieuwe kast hebben?
Ga dan nu naar onze online kast ontwerper!

Configuratie van de open kleerkast die je online kunt ontwerpen

Maak altijd gebruik van onze opmeethandleiding om in ieder geval de juiste afmetingen aan ons door te geven. Dit is belangrijk omdat inbouwkasten op maat altijd nog een beetje ruimte nodig hebben om ze probleemloos te monteren. Over het algemeen volstaat het om op drie verschillende punten de afmetingen op te nemen en telkens de kleinste maat te kiezen. Zorg er wel voor dat de afmetingen waterpas worden opgenomen.

 

Kasten - Woodiy

 

Vraag ons om hulp en extra mogelijkheden

Standaard gebruiken we voor inbouwkasten altijd een onderste plint van 10 centimeter. Wanneer dit wenselijk is, kan er ook gekozen worden voor een hogere of lagere plint. Dit kan niet in de configurator worden ingegeven, maar soortgelijke verzoeken kunnen wel steeds in de laatste stap van het bestelproces worden doorgegeven. Voor andere verzoekjes raden we aan om dit met een van onze deskundige medewerkers te bespreken. Contacteer ons voor een bestelling via 050 605 401.
 

Bekijk ook eens:

Kast op maat online | Kastenconfigurator | Open kleerkast online ontwerpen

 

stalen aanvragen

Bestel gratis 3 stalen om eenvoudig de binnen- en buitenafwerking van uw kast te bepalen.

5 Jaar garantie

Snel en ongecompliceerd inclusief inruillevering. Lees meer over onze kwaliteitsgarantie.

Belgische kwaliteit

Wij hebben er bewust voor gekozen om alle meubels in ons eigen atelier te produceren. Lees meer over ons machinepark.

t design online kastenWoodiy is een onderdeel van T-Design en staat garant voor hoogwaardige kasten op maat, aan een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Elke maatkast wordt verwezelijkt in het hoogtechnologisch machine park van T-Design Knokke.
www.tdesignknokke.be

Copyright © 2021 · OnlineKasten VOF · Aanmelden · Webdesign Galia