Veelgestelde vragen

Hier geven wij graag antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten. Als je hier geen antwoord op jouw vraag vindt, neem dan gewoon even contact met ons op per telefoon 050 605 401 of per e-mail. Wij verheugen ons erop je verder te helpen!

Opmeten

Zijn er paslatten voorzien?

Om de kasten mooi af te werken worden paslatten voorzien. Deze worden bevestigd tijdens de laatste stap van de montage. Links en rechts worden paslatten voorzien van +/-5cm. Bovenaan een opstopplafond van +/- 5cm en voor de sokkel wordt een plint geplaatst om de afwerking te garanderen. Onze klanten mogen opmeten van muur tot muur en van vloer tot plafond. Woodiy zal de nodige afmetingen hier van aftrekken.

Komen jullie mijn kast opmeten?

Helaas hebben wij tot op heden nog geen opmeetservice. wij hebben wel opmeetdocumenten voor u ter beschikking waardoor opmeten kinderspel wordt.

Wie meet de kast op?

Je kan de afmetingen van je kast zelf heel snel en eenvoudig met behulp van onze meetaanwijzingen bepalen. Hierbij is het belangrijk om de rekening te houden met de tussenruimte zoals omschreven in onze meetaanwijzingen.

Wat moet ik doen om zeker te zijn dat de kast zal passen?

Wij stellen je voor iedere kastvorm een opmeethandleiding ter beschikking, hiermee wordt het opmeten heel eenvoudig.

Inbouwkasten worden altijd met wat extra ruimte aan alle kanten gemeten. Deze ruimte heb je nodig om de kast zonder problemen te kunnen monteren. Dit betekent dat als je met een rol- of vouwmeter en een potlood om kan gaan, er eigenlijk niets mis kan gaan!

Ontwerpen

Ik zou graag een hoekkast op maat laten maken, is dit mogelijk?

Indien u speciale wensen heeft zoals een hoekkast, ophangkast of andere opties kunt u ons hiervoor altijd contacteren dan staan wij u bij om uw kast zo te ontwerpen.

Kan ik mijn eigen handvaten gebruiken?

Dit kan zeker en vast. Woodiy heeft een ruim assortiment aan grepen om uit te kiezen maar, kies je liever je eigen grepen dan is dit uiteraard geen probleem! Vermeld dit bij jou bestelling zodat we kunnen zorgen dat er geen voorgeboorde handgreep gaatjes aanwezig zijn in de deuren. Voor verdere informatie kan je ons een e-mailtje sturen via het contactformulier.

Ik wil een inloopkledingkast, maar kan die niet online ontwerpen?

Wij stellen je voor iedere kastvorm een opmeethandleiding ter beschikking, hiermee wordt het opmeten heel eenvoudig.

Inbouwkasten worden altijd met wat extra ruimte aan alle kanten gemeten. Deze ruimte heb je nodig om de kast zonder problemen te kunnen monteren. Dit betekent dat als je met een rol- of vouwmeter en een potlood om kan gaan, er eigenlijk niets mis kan gaan!

Hoe kies ik een passend decor?

Als u niet zeker bent in welk decor uw nieuwe kast gemaakt moet worden is het mogelijk om, kosteloos decormonsters of kleurstaal toegestuurd te krijgen. Hiermee kunt u in alle rust uw favoriete decor voor uw nieuwe kast uitzoeken.

Waarom vind ik geen prijslijst?

Alle meubels worden naar individuele maten geproduceerd. Dit betekend dat geen enkel meubel het zelfde zal zijn, dit is dus ook het geval met de prijs. Om de prijzen voor onze meubels te vinden moet u een meubel ontwerpen in de configurator. Hier staat dan ook meteen de prijs bij.

Levering en levertijd

Leveren jullie buiten België?

Jazeker, wij leveren over de volledige Benelux.

Ik woon op een appartement, is dit een probleem?

Woodiy levert op gelijkvloers. Als de klant een verhuislift heeft ingehuurd kunnen wij dit wel afspreken om op dat ogenblik van de verhuislift te leveren. Gelieve dit ook op voorhand te vermelden door ons te contacteren.

Hoelang is de levertijd?

Momenteel is de levertijd 3-5 weken na betaling. Vaak gaat het ook sneller. De exacte leverdatum wordt op voorhand afgesproken.

Ik zou graag zelf mijn levering dag/uur kiezen. Is dit mogelijk?

Indien je uw kast later geleverd wil hebben op een specifieke datum kun je ons hiervoor zeker contacteren.

Worden de meubels ook in het buitenland geleverd?

Momenteel leveren we enkel in België en Nederland.

Wat gebeurt er, als er bij de levering beschadigde delen zijn?

Elk pakket wordt heel zorgvuldig verpakt. Het komt dan ook maar zelden voor, dat er tijdens het transport schade ontstaat. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat dit snel opgelost wordt. Tot de kast intact bij je aangeleverd is, dragen wij het risico. Het wordt echter wel van jou verwacht dat je binnen 3 dagen nagaat of er geen beschadigingen aan de onderdelen zijn. Na periode dragen wij hiervoor geen risico meer.

Bestellen

Heb ik garantie op onze kast?

Wij bieden 5 jaar garantie aan op jouw kasten! Bovendien hanteren wij wat betreft het leveren van goederen de wettelijke minimum garantietermijn van twee jaar indien het goed niet conform is aan de geplaatste bestelling. Dit betekent dat bij gebreken of defecten aan het goed tot 2 jaar na de levering dit goed kosteloos wordt hersteld, of vervangen.

Kan ik alleen met de online configurator bestellingen plaatsen?

Nee, je kunt ons ook een schets met de gewenste maten van de gewenste kast opsturen. Wij ontwerpen dan jouw kast voor je en sturen je een aanbieding toe. Hiervoor kun je ons eenvoudig via e-mail bereiken.

Is het mogelijk onderdelen van mijn kast nog na te bestellen?

Mocht er in de loop der tijd een onderdeel van een kast beschadigd raken dan kan je dit zonder problemen nabestellen. Alle bestellingen worden door ons bijgehouden. Hierdoor is het voldoende om de bestelnummer en het specifieke onderdeel te vermelden. Het gewenste onderdeel wordt vervolgens geproduceerd en opgestuurd.

Kan ik mijn meubelstuk meteen ophalen om hiermee vrachtkosten te besparen?

Dat is helaas niet mogelijk.

Bestel gratis 3 stalen om eenvoudig de binnen- en buitenafwerking van uw kast te bepalen.

5 Jaar garantie

Snel en ongecompliceerd inclusief inruillevering. Lees meer over onze kwaliteitsgarantie.

Belgische kwaliteit

Wij hebben er bewust voor gekozen om alle meubels in ons eigen atelier te produceren. Lees meer over ons machinepark.

Woodiy is een onderdeel van T-Design en staat garant voor hoogwaardige kasten op maat, aan een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Elke maatkast wordt verwezelijkt in het hoogtechnologisch machine park van T-Design Knokke.
www.tdesignknokke.be